Det här är inte mitt recept som jag brukar göra cheesecake på, men det liknar iallafall litegrann. Jag har gjort om det lite, men om ni klickar
här kommer ni till orginalreceptet på kokaihop.se
Något jag skulle rekommendera också är att man smälter lite smör eller margarin, blandar det med digestivekexen och häller i lite kanel. Sen trycker man ihop det till en hård massa i botten och låter det stå i ugnen runt 10 minuter, på 100 grader.
Det blir också jättegott om man häller i en tesked vaniljsocker i "smeten" (med grädde, ägggulorna, sockret och philadelphiaosten). Man kan också toppa med någon god frukt, passionsfrukt brukar vara hur gott som helst att ha!
Ingredienser:
3 st äggulor
2 dl socker
120g philadelphiaost
3 dl vispgrädde
4 st digestivekex
Gör såhär:
1. Vispa äggulor och socker. Smula och rör ner philadelphiaosten. Vispa sedan grädden och blanda i.
2. Smula digestivekexen botten och häll på smeten. Sätt sedan in i frysen i två timmar,
klart!

Ett annat tips som jag kan ge, som en riktig passionsfrukt-älskare är att passionsfruktens skal ska vara buckligt. Ju buckligare skal, ju mognare och godare frukt!